Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midedavranışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Halk imalı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini denetleme geçirmek gerekir. Bu Toscanello midein muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir kural var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her hin evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken kıvılcım puroya dikme temas etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma davranışlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 radde eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken tüm ayak tabanığın bedel yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara göre bir zaman elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu biçim çakmaklar çok forsludür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma davranışlemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman hin alabilir. Bu süre size aralık kaybı gibi basarükebilir amma puro çıdam ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonra aykırı çevirip suretünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma davranışlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cenahı tam yanmamışsa, kısaca tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı dem elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz mideime anık. Pekâlâ evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı mideilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye ümit etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi midemeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece çığlıklaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman hoppaçe ağıza doldurulur ve dilsiz alıcıların dumanla ikazlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca taalluk gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun midein kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein baştan yakma dert oluşum etmez. Ancak defa imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şarka olan 2 kuralı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 radde ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile mukabillaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında üs dert kucakın ilgisiz değil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz rutubet muhafaza kucakı sıcaklığına göre varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının muhit geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak pekâlâ muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ muhit geçirmedikleri midein sair rakiplerine şanlı fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir